En sådan dag

12:28
18/02 2014
? 2
 
Idag är en sådan dag, då jag inte vill vara sjuk i anorexi. Jag vill kunna verkligen njuta av mat, jag vill kunna äta något onyttigt utan panikångest, jag vill kunna äta när jag känner för det, jag vill inte vara fast i allt kalori-tänkande. En sådan dag då jag vill kunna leva normalt, träna när jag vill, äta vad jag vill, sitta still hur länge jag vill  och
I N T E   v a  b e s a t t   a v  s i f f r o r n a  p å  v å g e n. 
 
Men det går inte, jag har för långt kvar, för mycket tankar tar emot och jag är fortfarande fast i allt kalori tänkande. Det kan inte gå en dag utan att jag vart på en promenad. Jag får inte gymma mer än vad jag gör, jag måste följa matschema och jag är fast. Jag är besatt av de siffror på vågen.  Men en dag, kommer jag kanske kunna göra det mesta av det jag drömmer om. Men inte idag. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Av egna erfarenheter så kan jag säga att ett sätt att släpp alla siffror är att hela tiden dagligen utmana sig själv för det. Börja lite men att ta en msk mer musli än vad du "ska" enligt ditt matschema. Och sen utöka det och äta en mer macka ochlyssan på din kropp! Är du hungtrig, ÄT!!! Det spelar ingen roll om du "har ätit det som du ska" för är du hungrig ät ändå! Och ät även om du inte är hungrig. Att sluta veta om din vikt är en annan sak. Du väger dig varje vecka hos läkare (eller hur ofta eller vart du gör det) att att inte vara underviktig, men säg till att du itne vill veta din vikt. jag vet att det är sjukt jobbigt i början "för att du itne har koll" men för att sluta ha ett liv som kretsar kring siffror är det enda möjliga sättet!
och dina kompisar äter ju godis, kakor, bullar, chips osv. Är de alla överviktiga? Nej! Kommer du att bli det? Nej! Smaka! Ät 1/8 chokladbit (helst mer) bara för att visa att det är inte farligt! Gör det när du är hemma med din mamma för ditt bästa. Om du inte utmanar dig och rösterna i huvudet kommer du faktiskt aldrig att bli frisk och fri. Du måste vinna den kampen!

2014-02-18 @ 12:56:32
Postat av: Anonym

Fyfan vilken helvetes sjukdom. ååh du är inte värd den!!

2014-02-18 @ 21:38:53

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo