Dumma mig 2

17:25
31/10 2013
? 1


Super mysigt har vi, härligt att sina små syskon kan göra en så mycket gladare. Vi ligger och kollar på "Dumma mig 2", blir mycket barn filmer under min tid här ha ha ha... 

Happy Halloween

14:58
31/10 2013
? 0
 
Idag var både jag och Chantelle så himla trött efter frukosten, så vi gick och la oss igen. Vi vaknade av att min syster kom springades upp för trapporna och skriker  "lunch" och ja klockan var då lite före 13. 
 
Kom nyss hem och då skrämmer syskonen mig med deras kostymer, det är ju Halloween idag!
 

Maaaate

01:02
31/10 2013
? 0
Bästa  dagen i england helt klart, shopping, as bra kompis och skratt. Med detta inlägg säger jag godnatt♥

Shopping all day

19:48
30/10 2013
? 2
 
 
Jag har vart ute heela dagen, därför har bloggen stått stilla. 
Haft en riktigt bra dag med farmor och Chantelle, vi shoppade en massa. Hittade riktigt fina plagg och saker, och lite presenter åt mina fina där hemma fast kan inte visa vad jag köpt till dom, det är en överraskning. Imorse kom farfar förbi och gav mig en riktigt fin jacka (Barbour). Blev helt i chock, sååå fin! 
 
Kvällen spenderas hos Chantelle, och hennes kille ska jag få träffa också..Kram

Längtan

00:01
30/10 2013
? 0


Dom som får mig att längta hem extra mycket.
 
Innan jag åkte, eller ja precis innan jag åkte fick jag jätte bra kontakt med Jonna & Ebba (pauline har jag känt i stort sätt hela livet). Och vi hade så himlans kul ihop, så dom gör min hemlängtan sådär extra stor.
Åh va jag ser fram emot att träffa dom igen och Emelie♥

I need to

20:35
29/10 2013
? 2
 
Jo mitt liv består av att sova, äta och kämpa. Men jag får det att funka. Ikväll blir det snart sängen och film+serie.
 
Ska sova riktigt länge imorgon, och sedan ska vi shoppa! Har massor på listan så det blir riktigt kul, sen ska jag ha en sleepover med Chantelle. Kan det bli onsdag?

Familjebio

19:21
29/10 2013
? 0
Som sagt så åkte vi på familjebio och såg "Det regnar köttbullar 2". Den var helt okej, syskonen är ju små så dom tyckte mycket om den. Nu har jag nyss ätit middag och bytt om till myskläder.

Choco-breakiii

09:43
29/10 2013
? 2
 
Idag blev det Kakaogröt till frukost eller ja chokladgröt recept HÄR. (ända ändringen jag gjort är att jag bara kör på jordnötssmör och hallon som topping.)  Ska nog krypa ner en stund till i sängen innan vi ska iväg och handla. Efter lunch ska vi på familjebio, vilket blir riktigt mysigt! 

I will

22:32
28/10 2013
? 0
 
Då när det är svårt, ångesten trycker på, hjärtat bultar extra högt och du vill skrika, då ska du veta att jag är här för dig.
 
Jag är alltid här. Jag kommer alltid stötta dig, för jag vet hur jobbigt det är att ligga helt tom och känna sig värdelös, eller hur jobbigt det är när man hör pulsen bulta och ångesten bli galen.
 
Jag är här, snälla våga höra av dig till mig.
 
Kontakta mig på mail: [email protected] eller [email protected]. Finns också på kik: anaiiswiilson
 
Tveka inte.

A smoothie

20:31
28/10 2013
? 0
 
Jo en myskväll blev det, fick dock ångest under middagen så tog en lugnande. Så det är bättre nu och jag fick i mig en smootie till mellis med syrran. Jag tog en hallonsmoothie och Sophia tog en jordgubbssmoothie. 
Nu ska vi återgå till vårt "Narnia" tittande

 
Madelenie:
Vart kollar du på pretty little liars?? Har letat över allt men jag hittar aldrig något :(
svar:
jag kolla på Swefilmer 
 
En från din tid på familjevården:
Hur mycket vägde du som minst och hur gammal är du? 
Jag tycker du kämpar bra!
svar:
Jag vill inte säga det, det kan trigga andra. Jag är 13 år :) Tack!
 
 
 

Day one

18:22
28/10 2013
? 0
 
 
Haft en bra första dag, en lugn morgon sov till lite före 12. Sen åt vi lunch och träffade Chantelle som jag nyss kom hem ifrån. Nu är det snart middag och det blir kyckling. Blir en myskväll med syskonen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

09:42
28/10 2013
? 0
 
Godmorgon från England! (Sophia)
Det är en timmes tidskillnad mellan Sverige och England, men jag har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen helt slut igen. Så ska kolla klar på filmen från igår och sova lite. 
 
Dagens planer är bara att ha en lugn morgon, sen framåt eftermiddagen ska jag till Chantelle och vi ska nog hitta på nått kul!

Bil, flyg, bil

23:35
27/10 2013
? 0
En fin middag med mamma och kim innan påstigning av planet, och ett tråkigt hejdå.
Efter 1 timmes bilresa, 2 1/2  timmar flygresa + 2 timmar bilresa. Så mötte Chantelle (barndomsvän) och Pappa upp mig på flygplatsen! Som jag saknat dom.
Nu är jag framme hos Farfar där pappa och familjen bor just nu innan dom ska flytta in i nya huset. Det är super härligt att vara här med syskonen och ja hela familjen. Har ett helt eget rum för mig själv och dubbelsäng! 
 
Nu ska jag se en bra film och imorgon är det en skön sovmorgon som väntar och #musicmoday vilket betyder ny låt av Justin! 

Det här med att släppa taget.

13:08
27/10 2013
? 4
Jag vet själv att jag går ner, att min vikt går sakta neråt. Men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Nu vet jag att ni säger "ät mer", men ni fattar inte hur jobbigt det är.
 
Nu äter jag mina huvudmåltider på ca 10-15 min. Men även om jag äter fort så är det så jobbigt. Jag äter men mycket tar fortfarande emot. Jag fuskar men utan att jag tänker på det, men det visas sedan på vågen. Ni tänker "200g hit och dit gör inget", men när ens lägsta normalvikt är en viss vikt och man går under bara nått 100g så händer det saker mentalt, alla anorexia tankarna blir starkare och man mår sämre.
 
Jag har så jävla svårt att släppa taget om min sjukdom, jag vill ha den som ett skydd. När jag faller så fångar den mig, den skyddar mig.Jag vill inte släppa, vem är jag utan anorexin? Vad gör jag utan anorexin? 
 
Jag vet inte hur allt dethär hänger ihop men på någotsätt. Gud va det snurrar i mitt huvud.

Vägning

10:48
27/10 2013
? 0
Vågen visade att jag hade gått ner yttligare 200g. Så ligger ännu mer under min lägsta normalvikt. Är nog därför jag haft så mycket ångest, för så fort jag går ner får jag mer ångest.. 

RSS 2.0