Det här med att släppa taget.

13:08
27/10 2013
? 4
Jag vet själv att jag går ner, att min vikt går sakta neråt. Men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Nu vet jag att ni säger "ät mer", men ni fattar inte hur jobbigt det är.
 
Nu äter jag mina huvudmåltider på ca 10-15 min. Men även om jag äter fort så är det så jobbigt. Jag äter men mycket tar fortfarande emot. Jag fuskar men utan att jag tänker på det, men det visas sedan på vågen. Ni tänker "200g hit och dit gör inget", men när ens lägsta normalvikt är en viss vikt och man går under bara nått 100g så händer det saker mentalt, alla anorexia tankarna blir starkare och man mår sämre.
 
Jag har så jävla svårt att släppa taget om min sjukdom, jag vill ha den som ett skydd. När jag faller så fångar den mig, den skyddar mig.Jag vill inte släppa, vem är jag utan anorexin? Vad gör jag utan anorexin? 
 
Jag vet inte hur allt dethär hänger ihop men på någotsätt. Gud va det snurrar i mitt huvud.


Kommentarer
Postat av: Fanny Jaensson

Du är Anais utan anorexin, samma tjej - bara utan all kaloriräkning och all ångest om mat. :)

2013-10-27 @ 14:58:31 / http://hovskrape.blogg.se
Postat av: Fanny Jaensson

Du är Anais utan anorexin, samma tjej - bara utan all kaloriräkning och all ångest om mat. :)

2013-10-27 @ 14:59:14 / http://hovskrape.blogg.se
Postat av: en från din tid på familjevården

Hur mycket vägde du som minst och hur gammal är du?

Jag tycker du kämpar bra!

2013-10-27 @ 22:21:47
Postat av: Fanny

Lilla hjärtat, se till att få hjälp av någon vettig snarast. Kan säga med all säkerhet att scä krånglat till det för dig. Du kommer förstå det en vacker dag. Att du går ner i vikt är ett medvetet val, du luras inte ner av nån slags ond kraft, du lutar dig bara mot tryggheten för att det nya o stora livet skrämmer. Det är just nu viktigare för dig att sitta inlåst i ett fängelse än att leva där ute i det läskiga o okända. Men världen är fin, det gäller bara att du tror på dig själv. Det finns hjälp att få. En dag kommer du vilja ha livet. Jag har lyckats gå upp 3 kg på egen hand nu, bara för att... jag vill leva som Fanny. Jag har aldrig varit trygg tidigare men genom rätt terapi så börjar jag tro på mig själv. O nu är viktresan upp igång. Inte helt smärtfri, men jag får ingen ångestattack när jag går upp. För det är JAG som väljer livet. Det var även JAG som valde svälten. Och nu är det JAG som ska leva. Kram fina Anaïs

2013-10-28 @ 00:08:25 / http://fannyjc.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo