Min SCÄ dagbok #2

16:23
16/12 2013
? 1
 
Dag två som inlagd. 
Allt har varit lika jobbigt idag. Jag skulle äta inne i matsalen idag istället för mitt rum för första gången. Men alla måltider slutade inne på vårt rum ändå..  åt 4 av 6 måltider idag igen.
Har gått up på promenader (2x15 min). Mysigt här på söder. 
De andra tjejerna kom in till pysselrummet där jag satt och vi hade det kul och pratade ut. Var så skönt att prata om mina problem med andra i samma situation. Ska avsluta dagen med ett avsnitt av "Pretty little liars". 
 
Glämde nästan! Jag vägde mig idag och så tog dom EKG och blodprov. EKG var lite obehagligt förjag behövde ha bar överkropp. Skäms över mitt fett! 
 
(pepp citat)
I'm not telling you it's going to be easy, i'm telling you it's going to be worth it
 
Dagens intag:
Frukost: 2 dl juice, 1/2 skål youghurt med müsli. 1/2 macka med pålägg
Lunch: 1/2 protion spagetti med köttfärsås 2 dl lingondricka. FYFAN 
Eftermiddags mellanmål: 1 risifrutti 2 dl juice. 
Kvälls mellanmål: 1 macka med pålägg och 2 dl mjölk. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det här är ingen kritik, du väljer själv vad du vill skriva förstås. Men såna här inlägg ger mig lite ont i magen. Visst är det intressant att få ta del av men jag kan inte låta bli att undra hur det uppfattas av andra. Av sådana som antingen är på väg att insjukna eller som inte kommit lika långt i sitt tillfrisknande. När du själv var sjukare, hur hade du läst ett sånt här inlägg? Hade du tänkt "åh fy där vill jag inte hamna" eller hade du jämfört matmängden med din egen...?
Styrkekram till dig, kämpa på!

Svar: Jag skulle aldrig skriva ut det här om inte jag fått godkänt från mina läsare vilket jag fick från flera. Jo visst skulle jag jämföra det gör alla som är sjuka i en ätstörning, men av att jag skriver vad som står i min dagbok kan inte göra en människa sjukare. Om man inte tål det får man faktiskt skippa att läsa den biten. Tack detsamma!
Anaïs Wilson

2013-12-16 @ 21:00:17

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo