Kroatien Dubrovnik 2014

15:27
16/07 2014
? 1
DUBROVNIK 2014
Jag hade en otroligt härlig vecka i Kroatien, kom hem nu i söndags. Vi bodde på ett jätte mysigt hotell precis vid stranden. Tror Kroatien är bland de finaste land jag vart i, hela staden var otroligt vacker.
 
Vi åkte nästa sista dagen ut till en ö som heter Lopud, där finns Kroatiens enda sandstrand annars är det bara stenstränder. Vi åkte också in till gamla stan då det var premiär för deras sommar festival.
  Vi hade super väder! 
Men skönt att komma hem till vanliga rutiner igen! 
 

Liten uppdate om livet osv. 
Jag äter utan problem, men vågar inte än mig på pasta, pizza, hamburgare osv och inte sötsaker. Men sköter mina måltider själv och vikten är bra så äter bara 4 måltider om dagen just nu och vi ska se hur det funkar! 
Jag springar rätt ofta och mår helt okej oftast. 
 
I höst börjar jag med 4 dans pass i veckan vilket blir ett stort steg men jag är så taggad så vet att det kommer funka! 
Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att du är tillbaka. Och bra att du verkar känna dig lite starkare. Skulle dock önska att du fick bli mer fri och inte var så begränsad i vad du äter. Att minska på antalet måltider bara för att vikten är ok låter också konstigt, speciellt om du ska börja dansa mer. De flesta äter faktiskt två mellanmål utöver sina huvudmåltider. Varje dag. Men jag ska inte säga något mer, hoppas bara du vet vad som är bäst för dig. Håller tummarna för att du så småningom kan lägga ätstörningen bakom dig. Det är inte värt det, du förlorar så mycket av livet. Kram på dig, du är stark!

Svar: <3
Anaïs Wilson

2014-07-16 @ 22:09:07

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo