turn off.

22:13
31/01 2014
? 2
 
Ikväll är det jobbiga tankar och mörkret har mig. Så jag vänder mig till musiken och hoppas på att någon ska höra av sig. 

Change of plans

18:27
31/01 2014
? 0
 
 
Mitt mellis tidigare, apelsin och äpple "vitminbomb"
 
 
Skoldagen gick galet fort och Simon hängde med hem en stund.
Har precis ätit middag, vi körde på "Thai take away". På en sekund gick det från att bli bästa helgen till värsta helgen.. Eller ja känns så i alla fall.. Skulle åkt ut till tjockö med Emelie och Pauline men båda blev sjuka så.. Har precis fått en ny bok som jag tänkte visa er imorgon så ska läsa den tänkte jag. 
Kram 

Balettakademin

20:24
30/01 2014
? 0
Dansade i 1,5 timme som vanligt. Det gick helt okej, kunde gått bättre men aja. Vart låg hela dagen så kan berått på det! Nu är jag påväg hem och äter en questbar på bussen. 

Confident - Justin Bieber

14:15
30/01 2014
? 1
 
Justin släppte inatt (vår tid) hans nya musik video till "Confident". Han är helt flawless och hur sexig som helst, sen är hans röst otrolig som vanligt så kolla in den! 

Steak

17:29
29/01 2014
? 1
 
Har precis ätit middag nu innan jag ska iväg och träna. Det blev kotlett med vildris, sparris och pepparsås. 
Nu ska jag ta och plugga lite mer sen bege mig till gymmet! 

Jag gillar inte onsdagar

15:41
29/01 2014
? 1
 
Som ni säkert hört tidigare så är jag inte alls något fan av onsdagar. Är alltid så himla nere hela dagen och den är bara jobbig. Skulle träffat en kompis men det blev inte av viket var tråkigt men i alla fall, nu sitter jag med ett hav plugg runt om mig (känns det som) och jag måste verkligen ta tag i det snart, vilket jag ska göra.. 
 
Det som räddar denna onsdag är att jag och Emelie ska iväg och gymma efter middagen, är jätte taggad inför det! 

Cinema

23:38
28/01 2014
? 0
Haft en riktigt bra dag med Pauline. Hoppas hon haft lika bra som jag. Vi åt en god middag, åt efterrätt (jag tog mellanmål), vi kollade på en bra film och skattade som vanligt. Sedan gick vi på bio, dock var vi tvunga att gå innan den slutade men vi såg nästan hela. "The wolf of Wall Street" hette den, var den mest konstiga film jag sätt men ändå riktigt kul och rätt bra! 

Nu ska jag helt slut gå och lägga mig, godnatt finisar! 

Happy birthday Pauline

15:10
28/01 2014
? 0
 
Grattis på din dag Pauline Theresia Bofeldt. Du är fjortis nu, eller du har redan haft din fjortis period med mig 2010 hahaah. Du och jag har hållit ihop igenom så mycket och så himla länge, du och jag igenom vått och torrt. Vi har så många minnen, det är så sjukt hur mycket vi gjort tillsammans, tänker inte rabbla upp alla nu för jag är säker på att du minns allt haha. Jag kan alltid lita på dig och du har alltid min sida som att jag har din. Du kan va en riktig pain in the ass men du är ändå världens roligaste och du är så jävla snäll och så galet vacker. Alla borde ha en lika bra vän som du. Vi ska alltid hålla ihop, för det klarar en så stark vänskap som våran, du är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Jag älskar dig Pauline, min bästavän och du kommer alltid vara det. Hoppas du får en galet bra dag, du ska ju i alla fall spendera eftermiddagen med mig och jag har en surprise till dig!!! Grattis igen min älskade Pauline♥
 
Dagen ska spenderas med födelsedagesbarnet såklart, min present till henne blev en mysmiddag här hemma och sedan ska vi på bio ikväll! 

Soupe

19:19
27/01 2014
? 0
 
Efter en sjukt tung dag full med ångest har jag fått i mig alla måltider. 
Till middag gjorde vi soppa toppat med fetaost och basiliska det serverade vi med grovtbröd och ost. 
 
Jag mår bättre nu både förkylningen och ångesten har lättat lite och kommer nog till skolan imorgon. Har egentligen inget val för min bästavän Pauline fyller år då! Har en surprise till henne..! 
 

The number

11:49
27/01 2014
? 2
Stannade hemma idag för jag är förkyld och hängig. 
Vaknade nyss och gick och vägde mig då det var dags. Vågen visade lite under min lägsta normalvikt men det var ändå jobbigt att se, jag vaknade med ångest vilket är riktigt obehagligt.. Men ska försöka äta som vanligt ändå. 

In this winterland

16:13
26/01 2014
? 0
 
Hejhej!
Gick ut och tog lite vinter bilder, annars har jag tagit det lugnt hela dagen, så himla skönt att bara vila. Kollar på serier och har det allmänt bra faktiskt. Ikväll ska jag träffa Ebba, vi har inte träffats på ett tag så det blir kul! Sen har jag inget  mer planerat för den här veckan. 
 
Är väldigt nervös inför vägningen imorgon, vägde mig inte för veckan så känns som om jag gått upp 5 kilo.. 
 
 
 

Left-overs

12:33
26/01 2014
? 0
 
Gårdagen var as bra. Vi gjorde kollade på film och pratade fram till morgonkvisten. Men en mindre kul sak var då jag svimmade.. Vi satt och kolla på "127 hours", det var en riktigt äcklig scen framåt slutet och jag kände att jag blev yr och helt plötsligt vakande jag upp i Jonnas knä på datorn, hela kroppen skakade. Usch va äkclig känsla det var. Det kan dock inte bara vart pågrund av scenen jag svimmat för jag har känt mig yr mycket senaste tiden. Tror det kan vara något fel i in kropp, så vi ska kolla upp det. 
 
Idag sov jag inte allt för länge så är jätte trött men jaja. Åt nyss lunch, rester från gårdagens middag som var riktigt god! 

fula men YOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

00:29
26/01 2014
? 0
Hej barn va göni /jonna

Mysis

20:08
25/01 2014
? 0

Jonna är här som sagt och vi har en mysis kväll. Gick en tur till flygis och köpte lite smått och gott. Till mellanmål försökte vi göra nyttig chokladmousse men den smakade träbanan sa Jonna haha.. Så jag tog en questbar och Jonna har lite choklad godis. 
Kram. 

I hope

16:34
25/01 2014
? 0


Fick nästan 12 timmars sömn inatt vilket uppskattas! Fick dock springa till bussen för att komma hem i tid. Åt en till god ICA sallad till lunch och kom hem runt tre. 

Idag mår jag faktiskt väldigt bra, har löst lite saker jag nått dåligt över och snart kommer Jonna vilket blir super! 


RSS 2.0