Feel the burn Ana

18:23
04/02 2014
? 2
 
 
Jag klarade mig igenom middagen, och idag tog inte lika mycket emot. Jag hade dessa hemska tankar men jag gick emot dom. Jag åt. Jag har bestämt mig för att klara det här, så mellanmålet ska jag också äta. 
FEEL THE BURN ANA. 

Frågor:
Hur gör man mango och hallon-fluff? Ser sjukt gott ut!
 
svar:
Du blandar 100g fryst mango, 100g frysta hallon,  1 dl kvarg och ca 2-3 msk vatten, smaksätt med stevia eller något liknande, sedan mixar du allt så blir det ett stort fluff! 
 
Vad visade vågen?
 
svar:
Vill jag inte dela med mig av. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

vägde du mer eller mindre?

2014-02-04 @ 18:41:57
Postat av: Anonym

Hej! Bara undrar om du har testat multifamiljeterapi? Ska nämligen på något program på tisdag, där man har en uppstart på fyra dagar och är med andra familjer hela dagen... så bara undrade om du vet hur det är?

Sedan tänkte jag bara säga att du är jätteduktig, jag vet hur svårt det är. Hoppas du kan äta något "onyttigt" sen i framtiden också. Jag hade jättesvårt med det för ett tag sedan, kunde verkligen inte tänka mig att göra det men nu går det ganska bra. Ett tips är att börja med något litet, jag brukar ta sådana mini magnums eller små choklad (25 g) som man brukar kunna köpa 3 för 10 kr. Gott kvällsmål! :)

Lycka till, du är superfin <3

Svar: Nej gick aldrig på det men hört mycket om det! Tack så himla mycket fina du, vet inte när eller om jag någonsin kommer äta godis och sånt igen dock :/ kram
Anaïs Wilson

2014-02-14 @ 11:23:32

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo