Stockholm stad

16:49
28/02 2014
? 0

Hejhej! 
Har glidit runt här inne i stan sen 2 tiden. Vi har shoppat lite och nu ska vi snart gå på båten, vi ska ju på kryssning! Kommer bli riktigt kul! Ha en toppen helg nu! 

The first time

19:58
27/02 2014
? 0
 
Efter en extremt god tacos, och ett mellanmål är vi proppmätta och ska kolla på en av mina favorit filmer "The first time". Inte bara har den as bra handling, det är en av världens snyggaste killar som medverkar i filmen. 
 
Nu ska vi ha en as bra kväll, en tjejkväll. Ha det! 

New questbars!

17:22
27/02 2014
? 1
 
Tillbaka!
Jo jag tog en liten bloggpause då jag inte kände för och inte hade något att blogga om. 
Jag har vart hos Julia sedan tisdags. Vi har haft det jätte bra och har bokat kryssning till imorgon med pappa (som kommer ikväll) Julia, Anders (hennes pappa) och Filippa. Så har vi kollat film och serier och haft det riktigt kul, vi åkte in och tränade en sväng igår också. 
 
Idag var jag uppe redan 8:30 och åt frukost för att åka in till stan och luncha med Marijam och Saga, alla åt från olika ställen men jag tog från "Kalori" dom har såå god mat! Sedan tog jag bussen hem och träffade Pauline, snart kommer Saga och sover över. Nu ska vi fixa tacos! 
 
Mina questbars tog slut igår, eller jo jag har en kvar.. Så fyllde på med några idag. Ska beställa fulla paket i veckan! Köpte två st jag inte testat innan "Peanut butter supreme" och "Chocolate chip cookie dough"

Systrami

18:02
25/02 2014
? 0
 
 
Snacka om mysig dag, kom till Julia runt 3 tiden och här kommer jag bo i två dagar. Vi har lagat middag "Leif & Mannerström style", för ni som inte vet om så är det vad vi kallar oss i köket, haha. 
Nu väntar film maraton, blir allt möjligt blandat! Hoppas ni haft en bra start på veckan!

So blonde

13:11
25/02 2014
? 2
/Älskar min nya hårfärg, är sådär jätte blond som jag alltid velat vara!/
 
Idag mår jag bra, sov som sagt hos Aurelie inatt. Vi hade det jätte bra och kollade på film och sånt där tjejer tycker om. Nu är det i alla fall tisdag och jag ska snart till min syssling Julia. Vi har inte träffats på evigheter känns det som så det ska bli super kul! Sen kommer pappi på torsdag! Hohohoh. 

Måndag

19:31
24/02 2014
? 0


Aurelie är bra hon, efter ca 2 timmar 
vandrande och sittande på stan med ett antal problem har vi kommit hem och ska kolla på bra filmer och prata massor. Bra början på veckan! 



Vår känslor

16:30
24/02 2014
? 5
 
 
/Aurelie, visst är hon fin?//
 
Hade en sovmorgon som alla andra dagar på det här lovet, förstår ni min lycka?
Träffade Aurelie efter lunch och hon hängde med mig till tandläkaren sen fotade jag henne lite. Sover hos henne ikväll vilket blir första gången på väldigt länge, ska bli jätte kul! 

G.B.F.

21:24
23/02 2014
? 1
 
Helt slut körda efter 1 timmes cirkelgym på friskis. Kan säga att vi var dom yngsta där och sjukt jobbigt var det men ändå kul! Vi tog ett stort mellanmål efteråt och gick en sväng till flygis för att handla lite, så himla skönt ute!
 
Nu ska vi sätta på en faktiskt helt ny film "G.B.F." och mysa, ha det! 

Sundayfunday

17:39
23/02 2014
? 0
 
 
Hejhej!
Mått jätte bra hela dagen och så fortsätter det! 
Har vart i salongen sen 12:30 och fixat både mitt och Emelies hår, båda är super nöjda och äkta blondiner haha. Tog bort lite av det guldiga i längderna och det blev mycket bättre! 
 
Nu ser vi verkligen ut som twins, vi har ungefär samma jackor och lika långa haha.
Vi har precis ätit varsin sallad och ska nu iväg på ett friskis pass. Ha det!

Dry Shampoo

20:33
22/02 2014
? 0
 
Guys, jag och mamma tittade runt lite i butiker idag och jag hittade ett torr shampoo "Batiste"  som jag letat efter senaste tiden. Hört jätte mycket bra om den också och luktar jätte gott!
 
 Jag tvättar håret mycket så därför behöver jag detta så jag kan minska ner med tvättandet och bara spruta i lite torr shampoo istället så håret inte blir fettigt! Då sliter man mindre på det också!

Ny färgad

19:28
22/02 2014
? 0
 Före åt vänster, Efter åt höger.
 
Efter 3 timmars slit är vi klara och både jag och mamma är nöjda, är dock lite missnöjd med att det blev  lite för guldigt i längderna så vi ska fixa det imorgon. 
Är ljusare i verkligheten. 
 
Vi kom precis hem från "Resturang G", vi åt en god middag tillsammans med Kim och John. 

Tidigt

11:55
22/02 2014
? 0
 
 
Oj va ovanligt, idag vaknade jag redan halv 10? VARFÖR! Brukar annars sova till 12. 
Jonna har i alla fall precis gått och jag har ätit en lite tidigt lunch, min favorit "Bananpannkaka med hallon&mango fluff". Anledningen till att det blev tidigare är för att vi ska snart ner och färga/klippa mitt hår
 
Blir mycket mat bilder känner jag hehe.

Jonna & Sushi

18:26
21/02 2014
? 0
 
Pling plong lät det från yttrdörren så stod Jonna där med sushi mmm. Hon känner mig hoho. 
Nu är vi mätta och ska ha en mys kväll hoho. 

Sportlov!

15:53
21/02 2014
? 0
 
ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT SPORTLOV. 
Känns riktigt skönt och snacka om att jag ska sova mycket! Det kommer bli ett bra lov kan jag lova. Börjar lovet med att Jonna kommer och ska sova hos mig. Vi ska äta sushi till middag och ha det mysigt. Sen lär vi hitta på lite tokiga saker. Imorgon eller söndag ska jag färga mitt hår också, ni kommer självklart få en före och efter bild! Första gången jag färgar så ska bli spännande! 
 
HA ETT TOPPEN LOV NU FINISAR! 

Rasberry snack

14:41
20/02 2014
? 0
 
Usch är det jag säger om den här skoldagen.. Men det är bara en dag kvar sen är det sportlov som jag har massa roliga planer inför, jag fick  39/40 på engelska provet och pappa kommer snart! 
 
Nu är jag hemma och tandvärken är tillbaka, så ska ta en alvedon. Blev dubbel mellanmål eftersom jag ska dansa idag. Gårdagens träning var kul till en början men sen sket det sig.. Så idag ska bli mycket bättre, och det lär det vara då jag ska till balettakadmin. 

RSS 2.0