Ä T A

10:40
28/11 2013
? 8
 
Ända sen jag började på högstadiet så har jag fuskat med lunchen. Jag har egentligen bara ätit grönsaker, det är därför min vikt har gått ner hela tiden. Igår kände jag att jag behöver hjälp, för annars kommer jag hamna på sjukhuset igen.
 
Så jag vände mig till mamma och berättade allt. Självklart blev hon upprörd, det skulle vem som helt bli. Jag har ju bokstavligt talat ljugit henne rak upp i ansiktet varje dag då jag sagt att jag ätit "mina normala" portioner till lunch.
 
Vi pratade en hel del, men lösningen är svår att komma från till. Jag måste själv våga gå emot mina demoner och ÄTA. 
Hemma äter jag som jag ska för det mesta, kan bli lite mindre titt som tätt men inte så ofta. 
 
Men imorgon ska jag ÄNTLIGEN iväg till en ny psykolog, har väntat så länge nu. Jag är så osäker på mig själv, jag har så himla mycket jobbiga tankar och är nere ständigt. Kanske kan hon hjälpa mig vända? Hon måste. 
 
Men nu, nu måste jag äta i skolan. 
 
Har ni lite tips som hjälper?


Kommentarer
Postat av: Fanny Jaensson

Har inte dina kompisar märkt att du fuskat med lunchen? kan inte dom hjälpa dig att äta mer? :/

Svar: svårt för dom att ta så mycket ansvar :(
Anaïs Wilson

2013-11-28 @ 10:53:59 / http://hovskrape.blogg.se
Postat av: Linda

Det var exakt samma för mig nu när höstterminen började. Men jag kände tillslut att jag var tvungen att berätta sanningen för mina föräldrar, eftersom vikten hela tiden pekade nedåt. Nu kämpar jag för att gå upp igen, men ska även påbörja en ny behandling. Jag har följt din blogg ett tag och ville bara säga att jag tycker du är jättestark! Kram

Svar: Åh hoppas allt blir bättre för dig finis
Anaïs Wilson

2013-11-28 @ 11:18:36 / http://nattstad.se/lindacwahlberg
Postat av: Nora

Hej, jag brukar inte äta skolmaten men jag kan ge dig ett tips, så att du kan få i dig mat. Det du kan göra är att du tar med dig en egen matlåda, det kan vara vad som hälst. Du kan sitta och äta i ett klassrum eller någon annanstans som känns bra. Det brukar jag göra för att klara av skoldagen :)

Svar: Åh tack för tipset!
Anaïs Wilson

2013-11-28 @ 11:38:37
Postat av: johanna

om du inte gillar skolmaten en dag tex, så kan du ta med dig egen mat. just bara för att du ska få i dig det du verkligen behöver!
ifall du inte vill ha med dig matlåda eller om du inte hinner göra den så kan du ta med dig ett lättare mellanmål som du brukar äta, en yoghurt tex. så kan du äta kanske en macka eller grönsaker till lunch och sedan äta din frukt eller yoghurt du tog med dig :)

du är så himla stark! jag antar att din pojkvän stöttar dig också! kul å se att ni är tillsammans igen, kram!:)

Svar: Åh tack fina du!
Anaïs Wilson

2013-11-28 @ 18:43:46 / http://johannarandin.blogg.se
Postat av: nora

Jag har ett till tips, du kan ta med dig aktivia med flingor eller risifrutti, som du kan ha som lunch ;) det brukar jag ha ibland. Du kan även ta med dig en macka eller frukt :)

2013-11-28 @ 19:28:11
Postat av: Anonym

Mitt tips kommer du inte gilla men det är att våga gå upp mer i vikt. Din "lägsta normalvikt" som du säger var kanske ok när den sattes men den är väldigt låg och kommer ju inte vara okej för alltid. Jag trodde själv inte på det men när man under en längre period ätit regelbundet och man ligger på en bra vikt så släpper mycket av ångest och tankar faktiskt.
Hoppas din nya psykolog är bra och kan hjälpa dig med dina tankar och kanske pusha på dig att utmana mer och komma framåt.
Kram och lycka till. Kämpa på!

2013-11-28 @ 20:16:17
Postat av: louise

Hej tjejen.

Alltså jag går liksom sista året på gymnasiet (äter ALDRIG i skolan) bara för att jag och min pappa vet att om jag inte har uppsikt under lunch så får jag inte i mig något. Alltså kan du inte äta med dina föräldrar, mormor eller liknande? det är hur bra som helst för mig iallafall.

Och sen som den sa ovan: Alltså din ångest kommer faktiskt släppa när du går upp lite mer i vikt om du förstår. alltså det låter hemskt men det är sant och vikten syns inte om du går upp eftersom att din kropp inte fungerar optimalt med den vikten och kämpar för att överleva.
Hoppas det löser sig tjejen du är så stark!

Svar: Jo jag vet, har inte tillräckligt långa luncher dock.. Tack för tipset! Hoppas det funkar för dig!
Anaïs Wilson

2013-11-29 @ 07:12:04 / http://hemligalouise.se
Postat av: Anonym

Men när du har sagt att du tagit calshake istället för maten då? Har du ljugit då med? Kram, du kan om du vill. Det är du som bestämmer <3

Svar: Jag har tagit dom då jag verkligen inte kunnat äta maten. Men fuskat lite med dom med , tog inte allt pulver osv
Anaïs Wilson

2013-11-29 @ 10:00:49

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo