Lady gaga live + frågor

21:22
16/12 2013
? 1
 
Herregud, det här uppträdandet ger mig goshud. Lady Gaga är så otrolig live, bättre live än inspelat! Det här är en av mina favorit framträdanden med henne, hon spelar en av sina nyaste singlar. 


 Frågor: 
Men om du ska bli frisk, så kan du ju inte dansa? Du förbränner ju om du rör på dig såpass mycket
 
svar:  Jag ska få fortsätta med ett pass i veckan i alla fall, sen om jag lyckas komma upp till min lägsta normalvikt och hålla den så kommer jag få utöka till kanske 2-3 pass i veckan. Sen äter jag ALLTID ett mellanmål efter jag tränat just pågrund av att jag förbränner under träningen.  Mentala biten kommer ta år att fixa, kanske behöver leva med det livet ut. 
 
Det här är ingen kritik, du väljer själv vad du vill skriva förstås. Men såna här inlägg ger mig lite ont i magen. Visst är det intressant att få ta del av men jag kan inte låta bli att undra hur det uppfattas av andra. Av sådana som antingen är på väg att insjukna eller som inte kommit lika långt i sitt tillfrisknande. När du själv var sjukare, hur hade du läst ett sånt här inlägg? Hade du tänkt "åh fy där vill jag inte hamna" eller hade du jämfört matmängden med din egen...? 
Styrkekram till dig, kämpa på!
 
 
svar: Jag skulle aldrig skriva ut det här om inte jag fått godkänt från mina läsare vilket jag fick från flera. Jo visst skulle jag jämföra det gör alla som är sjuka i en ätstörning, men av att jag skriver vad som står i min dagbok kan inte göra en människa sjukare. Om man inte tål det får man faktiskt skippa att läsa den biten. 
Tack detsamma! 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Fortsätt skriva dagboksinlägg. Dom ger mig hopp till att inse att det går att ta sig ur den där skiten, plus att man får en känsla av förståelse, så snälla sluta inte:)

Svar: Jag ska fortsätta, kämpa på fina du <3
Anaïs Wilson

2013-12-16 @ 23:04:09

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo